Misno slavlje uoči svetkovine Svih Svetih pod nazivom „Holywin – svetost pobjeđuje“ održalo se u srijedu, 31. listopada ove godine, u 18.30 sati u Međubiskupijskom sjemeništu na Šalati. Misno slavlje predvodio je fra Miljenko Vrabec – župnik župe sv. Leopolda Bogdana Mandića u zagrebačkoj Dubravi, a scenskim prikazom nakon misnog bdjenja prikazao se život sv. Pija iz Pietrelcine.

Na euharistijskom slavlju uz fra Vrabeca koncelebrirali su: vlč. Ivan Valentić, povjerenik za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, preč. Matija Pavlaković, rektor Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu, vlč. Tomislav Kralj, upravitelj župe sv. Nikole u Bistri te vlč. Ante Bojanić, đakon. Pjevanjem je misno slavlje animirao Nadbiskupijski zbor mladih, a ljepoti slavlja pridonijeli su i ministranti župe Bistra te svečana asistencija šalatskih sjemeništaraca. Prije i tijekom sv. Mise trojica svećenika bila su na raspolaganju mladima za sakrament sv. Ispovijedi.

Po završetku slavlja vlč. Valentić je zahvalio predvoditelju slavlja na nadahnutoj propovijedi, rektoru Sjemeništa na lijepom gostoprimstvu te je sve pozvao u svečanu dvoranu Sjemeništa na uprizorenje predstave o životu sv. Pija koju su za ovu prigodu priredili mladi grada Zagreba, a koja se izvodi u dva dana, 31. 10. i 1. 11. s početkom u 20.00 sati.

Rekli smo DA Holywinu, jer… su Euharistija i molitva jedini pravi izvor snage, jer je pjesma dvostruka molitva, jer je predivno vidjeti toliko mladih okupljenih oko Kristova stola, jer smo upoznali život sv. Pia (scenski prikaz), jer smo kupnjom ulaznice pomogli studentima koji nemaju mogućnosti za školovanje… SVETOST pobjeđuje!