U nedjelju, 27. siječnja, nakon otpjevane svečane molitve časoslova Naroda Božjega, u prostorijama Sjemeništa održao se plenum za odgojitelje i sjemeništarce kojim je predsjedao preč. Matija Pavlaković, rektor sjemeništa.

Plenum je započeo u 20.35 sati na kojem je prisustvovalo 36 sjemeništaraca (1 opravdano ispričan) i svi odgojitelji. Na početku plenuma preč. Rektor iznio je plan rada u sjemeništu za II., III. i IV. mjesec, a posebno je apostrofirao donešen novi dnevni red za sjemenišnu zajednicu te je u točki Razno razmotrena promjena određenih službi u sjemeništu kao i ostale tekuće stvari unutar sjemenišne zajednice.

Rektor je posebno pohvalio sjemeništarce 3. i 4. razreda kao i subraću odgojitelje za njihov angažman u organizaciji i realizaciji 59. Teološko-pastoralnog tjedna koji se je od 22.-24. siječnja održavao u prostorima Sjemeništa i pripadajuće Gimnazije.

Posebno je potaknuo sjemeništarce na veći angažman u učenju kroz nadolazeće mjesece kao i na duhovni rast osobito tijekom korizmenog vremena koje pomalo nadolazi, a obraćajući se maturantima potaknuo ih je na početak priprema za nadolazeću maturu.

Na kraju plenuma, završnim blagoslovom i molitvom, preč. Rektor zaželio je svima mnogo uspjeha na duhovnom i intelektualnom planu u ovom, predposljednjem poluvremenu školske i sjemenišne godine.